som vanligt med samma sorgsna ansiktsuttryck

(tur att jag har en... fin header i allafall)
Symbolen för dödsrelikerna är för övrigt väldigt svårt att rita.


Kommentarer
Postat av: emelie

Självklart hjälpte inte det. Jag cyklade nyss hem från bussen, och jag cyklar så himla fort och allt jag tänker är kalltkalltkalltkalltkallt, enda tills jag hemma. Gå ut är verkligen plågsamt. Sjuku vad jag klagar, men jag är nog inte gjord för detta land.

OJ, jag själv är tvärtom. Eller inte riktigt. Men jag har iskalla händer, folk skriker till ibland när jag tar i dem. Samma med mina fötter. Även de dagar jag inte fryser. Men jag fryser oftast så....Jaha! Då förstår jag.

Underbart med stalker-koll.

Exakt hur mycket vet du om mig?(a) näe, jag skojar bara.

Jag är nog lite så jag också, finns människor jag aldrig snackat med som jag vet mer om än jag borde. Fast...det var mer så förut faktiskt. Kanske att det var innan jag tog kontakt med människor jag vill prata med, jag vet inte(:Haha, all uppmärksamhet räknas väl? Äe, men om jag ska ta det som en komplimang eller något så tackar jag.

Hahaoj, imponerade (och absolut inte äcklande eller skrämmande). Jo, ena dagen hade jag en typ ljust orange tröja med en massa hål i. Typ stickad, fast inte i sånt stickigt garn som vintertröjor..

Fast, jag tror att jag hade kommit ihåg dig om jag hade sett dig. Det jag tänker när jag ser dina bilder är iallafall att du är otroligt vacker så.

Och dessutom har jag tänkt så om mig själv hela mitt liv, och ändå finns det sådana som du som lägger märke till sådana som jag.

Så varför skulle inte någon som jag se någon som du liksom?

2010-12-14 @ 15:05:39
URL: http://ehaggstrom.devote.se
Postat av: hanna

hej hej hej hej du är min!

2010-12-14 @ 23:20:19
URL: http://partykatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0